Ondanks sporten en diëten last van plaatselijk vet? Dat kan erg frustrerend zijn en iedereen kan het hebben, ook slanke mensen. Zadeltassen zijn er in vele vormen van subtiel tot heel erg aanwezig. Het hebben van zadeltassen kan genetisch bepaald zijn, maar wordt ook beïnvloed door voeding en beweging. Het is plaatselijk wit vet ook wel resistent vet genoemd. Dit vet dient als opslagplaats in het lichaam. Wit vet is ongezond vet. Als het verschil tussen energie inname te groot is ten opzichte van wat je verbruikt, dan nemen witte vetcellen toe en de verbranding is lager.

Bruin vet daartegen is actief vet en een energiebron. Deze vetsoort functioneert als thermostaat voor het lichaam. Energie wordt door deze vetcellen omgezet in warmte. Je kan ervoor zorgen dat de witte vetcellen afnemen en bruin vet toeneemt, door te sporten en gezond te eten. Maar plaatselijk kan er een disbalans zijn waardoor je zelf geen invloed hebt op waar het vetvolume afneemt.

LPG endermologie in combinatie met de LPG skincare kan dit probleem oplossen! Deze 100% natuurlijke behandeling reduceert vetvolume en verstrakt contouren. De vetverbranding van plaatselijk vet wordt op natuurlijke en pijnvrije manier gestimuleerd. Fibrotisch weefsel wordt soepeler gemaakt waardoor de huid minder gevoelig wordt. Met de endermologie behandeling pakken we zelfs meerdere indicaties gelijktijdig aan. Het weefsel in de diepere huidlagen wordt aangepakt waardoor zowel resistent vet, verslapping en cellulite tegelijkertijd behandeld worden. Wit vetweefsel wordt geactiveerd en gaat functioneren als bruin vetweefsel. Je kunt het echt zien als een work-out voor de huid, waarbij deze prettige bindweefselmassage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen. Een mooie combinatie van vetverbranding, cellulite gladmaken en verstevigen van de huid.