Hoe ontstaat cellulite?

In ons bindweefsel zitten de vetcellen opgesloten tussen schotjes (septa) om energie op te slaan, echter kan de balans snel in de war worden gebracht door bijvoorbeeld hormonale veranderingen, vochtretentie, suikerrijke voeding, stress, te weinig beweging, of teveel zitten. De bindweefselschotjes trekken strak en trekken aan het huidoppervlak. Tegelijkertijd wordt circulatie geblokkeerd en toxines hopen zich op. Dit resulteert in cellulite en onvermijdelijke opslag van onderhuidse vetten. Vrouwen hebben ook meer kans op cellulite op de billen en dijen doordat ze hier een overschot aan oestrogeen en alfa receptoren hebben. (beide maken vet aan) en daarnaast hier minder beta receptoren hebben die het vet juist afbreken.

Wil jij juist dit probleem verbeteren? Dan ben je in goede handen bij SKIN en de behandelingen van LPG! De endermologie behandeling werkt doelgericht op het probleem door het weefsel te versoepelen en een gezonde circulatie te reactiveren. Het is een 100% natuurlijke behandeling die niet pijnlijk is! Op aangename wijze wordt cellulite gladgestreken en overtollig vocht afgevoerd waardoor het voor elke vrouw mogelijk is om haar huid te herstellen naar een gladdere, gezondere en stevigere staat. Voor en tijdens de behandeling wordt de cosmetica lijn van LPG ingezet voor nog meer resultaat, afhankelijk van de behandelde zone kan een cellulite creme gebruikt worden of een volume afnemende creme, de producten van LPG zullen nog volop aan bod komen in deze blog. En tijdens de behandeling wordt er al veel over verteld.

Nu weet je dat het mogelijk is, pak die probleem zone aan! vast zittend vet op plaatsen waar het met sporten en dieet niet weg gaat, kunnen nu eindelijk mooi glad worden. Behalve dat de behandeling je een mooie huid geeft, krijg je door de circulatie die op gang gebracht is een goede afvoer van afvalstoffen en vocht wat je vasthoud. Lichtere benen en ook een mooiere kleur. Als je binnen 6 uur na de behandeling gaat sporten, heb je op de behandelde zones 70% meer vetverbranding dan dat je normaal zou hebben, dus dat motiveert je meteen om in beweging te komen.