Welkom bij SKIN en de behandelingen van LPG Endermologie

SKIN is echt 100% LPG! Ken jij dit A- merk eigenlijk al?  LPG is 34 jaar geleden ontstaan in Frankrijk en de grondlegger is Louis Paul Guitay. Vanwege de verwondingen door een ernstig ongeluk ontwierp deze ingenieur de apparatuur van LPG. In eerste instantie werd de apparatuur enkel alleen medisch ingezet maar vanwege de goede resultaten ook cosmetisch geïntroduceerd. De behandelingen van LPG zijn non invasief, en zowel voor lichaam als gezicht. Het is echt werken op huidverbetering , waarbij je moet denken aan rimpels vervagen, een verslapping in de huid verstevigen, de huid voller maken, huid structuur gladder maken, voorzien van meer zuurstof en een betere circulatie, cellulite gladmaken, volume afnemen, vastzittend vet aanpakken; denk aan zones die je niet met sporten weg krijgt. Eigenlijk anti-age en bodyshaping.

Als we het hebben over rimpels opvullen, dan bedoel ik niet middelen inspuiten of zoiets. Nee ik heb het over cel stimulatie. Endermologie werkt echt op celniveau. Het stimuleert de fibroblasten waardoor je huid zelf weer lichaamseigen stoffen gaat aanmaken zoals elastine, hyaluronzuur en collageen. Dit is allemaal nodig om de huid op te bouwen en hiermee ga je dus huidveroudering tegen. In de diepere huidlagen activeren we de lipolyse oftewel de vetverbranding, hiermee kunnen we dus echt body shapen! Nee, je kan niet plaatselijk vet verbranden door te sporten. Wel in combinatie met LPG endermologie, doordat je probleemzones behandeld zijn, en de vetverbranding geactiveerd wordt, verbrand je gemiddeld 70% meer vet op die zones als je binnen 6 uur gaat sporten.
Ik wil je iedere week informeren over de behandelingen, tips delen, voeding in combinatie met de huid, beweging, info over de cosmetica lijn, kortom alles wat te maken heeft met anti-age en body shaping en hoe je nog betere resultaten kan behalen.

LPG endermologie is zoveel meer voor mij, het is pure passie!! Ik adem LPG en ben volledig expert getraind hierin. Ik zet alles in om het beste eruit te halen en jouw behandeling tot een fijne beleving te maken en een verbetering of nog beter: een geweldig resultaat te geven. Ik bied jou een totaalplaatje! En wil dat je jou welkom voelt en ook voor informatie mag je contact opnemen.
Ik kan je het beste informeren als ik je probleem kan bekijken, kom gerust eens een kop LPG thee drinken zodat ik je te woord kan staan. Wel even een afspraak maken dan plan ik tijd voor je vrij.