LPG BEHANDELING, VOEDING EN BEWEGEN

Ja dat is het winnende trio! want zowel voor lichaam als gezicht is het belangrijk om te bewegen en gezond te eten. Want wist je dat suikers heel slecht zijn voor je lichaam! niet alleen voor de werking van alle organen, maar ook voor de huid. Door overmatig suikergebruik kom je aan in gewicht, maar ook vererger je cellulite en het verouderd! en dat ga je zien in je gezicht. Laat het eens een paar weken weg uit je dagelijkse routine en je zal zien dat je huid verbeterd. Bewegen is goed voor de vetverbranding, maar ook voor de bloedcirculatie. Dus ook bewegen is zowel voor lichaam als gezicht erg belangrijk. Je gaat er gezond uitzien en je huid krijgt een mooiere kleur en structuur. Op deze manier kan je dus het resultaat van jouw behandelingen versterken. Vaak denken mensen; ja maar ik wil ook nog gezellig leven en genieten. Dat kan nog steeds. Begin eens een maand suiker volledig te schrappen, en je zal merken dat je lichaam er dan ook niet meer zo om vraagt. Suiker is namelijk zeer verslavend! Na die maand als je dan weer eens wat proeft met suiker dan zal het veel zoeter smaken dan voorheen, daardoor zal je het niet snel meer kiezen. Een maand is nodig om uit de gewenning te komen, maar zet het door, door het voor je gezondheid. En ga je dan een keer lekker uit eten? geniet en pak ook gewoon dat lekkere toetje erna. Daarna pik je het gezonde leven weer op.

Hoe meer dagen je geen suiker eet, hoe meer rust je lichaam heeft en je gaat nu duidelijk merken dat je gewicht afneemt. Ook als je niet eens op dieet bent maar enkel de suiker schrapt. Alles draait om balans. Eet gezond, maar zoek uit welke producten je daarin wel lekker vindt. Dan hou je het veel langer vol. En gezond eten moet geen dieet zijn, maar een lifestyle!!

LPG heeft overigens een heel mooi product voor als je een keer lekker wil cheaten! De SOS sugar & fat control sticks, deze verminderen de absorptie van vetzuren met 28% deze worden geëlimineerd door het lichaam.