LPG endermologie®

LPG endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze  slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Het is een pijnloze techniek en werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging. De lichaamseigen cellen worden weer aan het werk gezet en geactiveerd. Denk aan o.a. het opvullen van rimpels, huid glad maken, verstevigen van bijvoorbeeld een kaaklijn maar ook de buik na een zwangerschap. cellulite gladmaken, hardnekkige vetophopingen verminderen. 

Daarbij geldt altijd respect voor de huid, zonder risico’s of herstelperiode. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. 

Het merk LPG is afkomstig uit Frankrijk. (Louis Paul Guitay).

Stimulatie van buitenaf voor een werking van binnenuit

De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+ 80 %*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”. De synthese van elastine (+ 46 %*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

*Onderzoek Humbert, P. et al.(2015). Klinische interventies in Aging 2015: 10, 1-17.

Naargelang het aantal sessies, wordt de huid zichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87 %*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

Nieuw patent: Alliance

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, werkt endermologie® als fitness voor de huid en het vetweefsel om het te versoepelen en te defibroseren. Tegelijkertijd maakt de stimulatie het mogelijk om de vetten vrij te maken en de bloed- en lymfecirculatie te activeren, natuurlijke afvoer van vetten en verstevigt de huid om haar al haar veerkracht en een gladder aspect terug te geven. De huid wordt altijd gerespecteerd. Voor het lichaam is het een intensieve bindweefselmassage.